вторник, 17 сентября 2013 г.

Детали 33-го UFW


Сегодня стали известны все детали по 33-y UFW, который пройдет с 9 по 13 октября.
В рамках пресс-конференции Ирина Данилевская рассказала со своими коллегами о дизайнерах, показах и прочих активностях в рамках Ukrainian Fashion Week.


В этот раз впервые будет представлена коллекция от кутюр от Ирины Диль, Серж Смолин окончательно вернется к мужской моде, а Андре Тан будет отсутсвовать, занимаясь своей второй линией.
Расписание:
8.10.13 Вторник
19:00 Pre-party. Презентация коллекции Nai Lu-Na by Anastasiya Ivanova (Кукольный театр, Грушевского, 1а)
20:30 INSECT WORLD party. Перфоманс от MANTIS RELIGIOSA (Buddha-bar)
9.10.13 Среда
16:00 Инсталляция “IN # OUT” от Федора Возианова и хеппенинг с показом фрагментов коллекции prefall 2014
16:15 Презентация art-fashion проекта “SENSORIO” от Екатерины Березницкой
17:00 POUSTOVIT
18:00 VICTORIA GRES
19:00 AVTANDIL (Georgia)
20:00 Elena BURENINA
20:30 ANISIMOV for 9,5
21:00 PRZHonskaya
22:00 Презентация коллекции Олега Скрипки, посвященной выходу альбома”Чудовий Світ” (МА)
10.10.13 Четверг
14:00 Презентация Concept store украинских дизайнеров “Kasta Beauty” (Ольгинская, 6a)
15:30 Fresh Fashion: Sonya MONINA, Svetlana VOZIIAN, Aka NANITASHVILI (Georgia)
16:30 Jean GRITSFELDT
17:00 Презентация совместного проекта Ukrainian Fashion Week и Посольства Малайзии
17:30 Yuliya POLISHCHUK
18:30 Ksenia KIREEVA
19:00 anna bublik
19:30 ZALEVSKIY
20:30 BEVZA
21:30 DS’DRESS by ALONOVA
22:30 Afterparty (MA)
11.10.13 Пятница
12:30 “Is our future online?” Конференция по вопросам on & off line продаж (MA)
13:30 ELLE FEST Presentation (МА)
14:30 Презентация проекта Fashion Move On (МА)
15:00 New Names: Katerina Bodrunova for MOKE (Россия), ZGURSKII, VANUSHINA (Россия), CHUYKO, Ivan FROLOV
16:00 SEREBROVA
16:30 Fresh Fashion: Юлия ЕФИМЧУК, Atelier L'Artisan (Казахстан), Natalia KAUT (Great Britain)
17:30 MARCHI
18:00 DOMANOFF
19:00 ELENAREVA
19:30 BOBKOVA
20:00 LITKOVSKAYA
20:30 Презентация коллекции Ksenia SCHNAIDER
21:00 kamenskakononova
22:30 Fashion People party. Специальный гость Mike La Funk (Buddha-bar)
12.10.13 Суббота
13:00 Лекция Гурама ГВАСАЛИИ. Paris (special space МА)
15:00 Ирина ДИЛЬ (правое крыло MA)
16:00 Sayya by Lubov MAKARENKO
16:30 Elena BURBA
17:00 Nadya DZYAK
18:00 Larisa LOBANOVA
19:00 VOROZHBYT&ZEMSKOVA
19:30 Valery KOVALSKA
20:30 PODOLYAN
21:00 ARTEMKLIMCHUK (Нижнеюрковская, 31)
21:30 Специальный проект 1+1 “Fashion в прямом эфире”(MA)
13.10.13 Воскресенье
12:00 Beintrend Fashion School (МА)
14:00 Fashion lunch Lyudmyla Komardina (МА, зона Buddha-bar)
15:00 Ольга Тимкова-Ляховская для TM “STOLICHNY”
16:00 BICHOLLA
16:30 Elena GOLETS
17:00 RІТО
18:00 Olena DATS’
19:00   IDoL by Serge SMOLIN
20:00   Julia AYSINA
21:00   JJ VALAIA (India)
22:30   HD Fashion party (Buddha-bar)

Остальные интересующие Вас моменты - Вы можете узнать ниже c пресс-релиза:

33-й Ukrainian Fashion Week учергове засвідчить високу репутацію української моди в країні та світі. У цьому сезоні ще більше вітчизняних дизайнерів з’являються на європейських fashion-форумах, ще більш уважною до модних процесів в Україні стає світова преса.
Лише за останні декілька місяців країну облетіли новини про те, що резиденти Ukrainian Fashion Week – в центрі уваги fashion-спільноти: колекції брендів kamenskakononova, LITKOVSKAYA та BEVZA опубліковані у друкованій версії італійського Vogue – у спеціальному додатку Vogue Talents 2013. Бренд PODOLYAN відтепер представлений у люксовому концепт-сторі Sid Concept у Саудівській Аравії. Дизайнерський бренд Ksenia Schnaider повернувся з Китаю, де представив свою колекцію сезону осінь-зима 2013-14 на тижні моди Chengdu Fashion Week. Дизайнерка Вікторія Панюкова, яка працює для бренду CYAN, представила свою колекцію на MuuseXVogue Talents (Італія) – щорічному конкурсі для молодих фешн-дизайнерів із великим творчим потенціалом. Відома британська соул-співачка Laura Mvula обрала для свого виступу на сцені концертного залу Альберт-Хол у Лондоні вбрання від українського дизайнера Світлани Бевзи. Особливий статус паризької виставки Tranoї привертає і особливу увагу до її учасників. Після запрошення на Ukrainian Fashion Week засновника виставки Tranoї Девіда Хадіда (David Hadida) одразу 7 дизайнерів отримали можливість представляти свої бренди на одному з найпрестижніших майданчиків світу моди. У вересні-жовтні 2013 року у виставці візьмуть участь бренди BEVZA, DS’DRESS by ALONOVA, ELENAREVA, nuBEKh,
Valery KOVALSKA.
І це лише невелика інформація, яка дає можливість говорити про інтегрованість українських дизайнерських брендів у світовий модний простір. Близько 20 дизайнерів-учасниківUkrainian Fashion Week заявлені цього сезону у fashion-проектах за кордоном.

33-й Ukrainian Fashion Week відбудеться з 9 по 13 жовтня, традиційно в одній із найкращих у Європі мистецьких локацій – музейному комплексі «Мистецький Арсенал».
40 показів, 48 дизайнерів, понад 17 000 гостей, 200 акредитованих ЗМІ – це як завжди лиш основні цифри Українського Тижня Моди, що свідчать про стабільність та статус події.
Цього сезону офіційна Програма Ukrainian Fashion Week здивує чималою кількістю позаподіумних подій – це 15 подій різного формату: мистецькі інсталяції, презентації, відеопроекти, лекції та неформатні покази.
5 дизайнерів представлять свої колекції у рамках проекту New Names, а програму формату Fresh Fashion можна сміливо назвати – Fresh Fashion International. Цього сезону у проекті, що був започаткований для підтримки «нової хвилі» модельєрів, заявлені покази дизайнерів з Великої Британії, Казахстану, Грузії та України.

Дні України у Великій Британії
Ukrainian Fashion Week став частиною масштабного культурного фестивалю «Дні України у Великій Британії». Ініціатором та організатором проекту виступив благодійний фонд FIRTASH FOUNDATION за фінансової підтримки міжнародної групи компаній Group DF.
Завдяки фестивалю «Дні України у Великій Британії» Лондон вперше побачить українську моду зблизька. 18 жовтня відбудеться показ колекцій найіменитіших українських дизайнерів – Лілії Пустовіт, Лілі Літковської, Світлани Бевзи та дизайнерського тандему Наталі Каменської та Олесі Кононової.
Кожен із цих дизайнерів неодноразово доводив своє лідерство в країні, а також демонстрував світові високий рівень української моди, представляючи Україну на
міжнародних fashion-подіях. Свого часу кожен із них отримував найвищу відзнаку української модної спільноти – премію Best Fashion Awards.
Обрані «послами української моди», дизайнери не тільки представлять свої останні колекції вимогливій публіці, але вкотре доведуть, що величезний потенціал України в царині моди базується на поєднанні сучасного та історичного, на «європейськості», що має глибоке етнічне коріння. Недарма фоновою картинкою для показу стануть принти Лілії Пустовіт з колекції весна-літо 2013, які дизайнер дозволила використати для цієї події. А символічним фіналом fashion show буде поява на подіумі моделі у стилізованому національному вбрані. Цей образ створить художник та дизайнер, що працює у стилі етно-модерн, Зінаїда Ліхачова.
«Ми поставили перед собою амбітне завдання – відкрити Україну для європейців як країну духовну, з багатою культурною спадщиною, високим творчим та інтелектуальним потенціалом. «Дні України у Великій Британії» мають відкрити британцям Україну», – визначає мету Проекту керівник FIRTASH FOUNDATION, голова Організаційного комітету Днів України у Великій Британії Лада Фірташ.

International Guests
Цього сезону на запрошення Ukrainian Fashion Week покази дизайнерів відвідають:
Олена Давідянц – баєр, ЦУМ (Росія),
Катя Пєтухова – fashion-консультант (Росія),
Ліза Кологрєєва – редактор порталів Look At Me, Wonderzine (Росія),
Рената Харькова – fashion-редактор ELLE (Росія),
Джуліа Пачелла (Giulia Pacella) – редактор еlle.іt (Італія),
Наталі Доліво (Nathalie Dolivo) – гранд-репортер ELLE France та daily Elle (Франція),
один із найяскравіших та найуспішніших фешн-консультантів Європи – Гурам Гвасалія (Guram Gvasalia) та ще декілька авторитетних представників світової модної спільноти, формат і дати приїзду яких на Український Тиждень Моди уточнюються.
Близько 10 представників закордонних медіа відвідають Ukrainian Fashion Week з власної ініціативи.

6 країн на подіумі Ukrainian Fashion Week
Щосезону програма Українского Тижня Моди включає участь іноземних дизайнерів, які вбачають перспективи розвитку свого бренду, представляючи його в Україні. Більше 20 країн вже були представлені на українському подіумі протягом 16 років існування Ukrainian Fashion Week. Цього разу їхня кількість поповниться:
AVTANDIL (Georgia)
Aka Nanitashvili (Georgia)
Katerina Bodrunova for MOKE (Росія)
VANUSHINA (Росія)
Atelier L'Artisan (Казахстан)
Natalia Kaut (Great Britain)
JJ VALAIA (India)
Якщо більшість із названих дизайнерів – нові для українського fashion-простору, то повернення на подіум Ukrainian Fashion Week найвідомішого та найуспішнішого дизайнера Грузії Автанділа Цквітінідзе (AVTANDIL) – справжній подарунок шанувальникам його таланту.
Завершуватиме UFW показ дизайнера з Індії – JJ VALAIA. Учасник Тижня моди в Делі, улюблений дизайнер зірок Боллівуду, чий бренд, який представлятиме в Україні емоційну та яскраву моду Індії, налічує більше 20 років. Те, що побачать гості показу JJ VALAIA – це зовсім інша мода, її рідко зустрінеш на подіумах Європи. В основі творчості дизайнера – данина національним традиціям. А у світі JJ VALAIA вважається справжнім послом Crystal giant Swarovski, завдяки вишуканому вмінню оздоблювати одяг всесвітньо відомими кристалами.

Позаподіумна програма
Програма Ukrainian Fashion Week традиційно буде наповнена подіями різних форматів.
Представляємо декілька з них:
9 жовтня
16:00 Перший день UFW відкриється презентацією двох art-fashion проектів: інсталяції “IN#OUT” від Федора Возіанова та art-об’єкту “SENSORIO” від Катерини Березницької. В арт-просторі також буде представлена фотовиставка «BACKSTAGE» фотографа та журналіста Юлії Вебер. Завершиться подія, що об’єднує art і fashion світи, хеппенінгом Федора Возіанова з показом його колекції prefall 2014.
22:00 Завершенням першого дня стане неочікуваний проект від відомого українського музиканта. На підтримку свого нового альбому національний улюбленець Олег Скрипка створив невелику колекцію чоловічого одягу. Це буде показ, який об`єднає не лише прихильників музичного таланту Олега Скрипки, але й тих, хто давно оцінив його яскравий і самобутній особистий стиль.

10 жовтня
14:00 Початком другого дня UFW стане відкриття concept store “Kasta Beauty” – нового мультибренду, де будуть представлені українські та грузинські дизайнери.
17:00 У просторі Мистецького Арсеналу пройде Презентація спільного проекту UFW та Посольства Малайзії. Авторами проекту стали талановиті молоди дизайнери, які вже знайомі фахівцям в галузі моди та журналістам – Яна Червінська, Даша Кривохижа та Іван Фролов – три призери Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє».
20:30 Для гостей та журналістів відбудеться презентація колекції бренду Ksenia SCHNAIDER. Впізнаваний, завдяки своїй легкості і молодіжному драйву, стиль дизайнера бренду Ксенії Шнайдер знайде своє віддзеркалення і в несподіваному форматі презентації.

11 жовтня
Ранок 11 жовтня для гостей Ukrainian Fashion Week обіцяє бути максимально насиченим.
12:30 Розпочне цей день конференція «Is our future online?» – з питань on & off line продажів. Чи є питання, яке запропонував як назву один із засновників інтернет-магазину взуття та аксесуарів «FABS» Мауриціо Аскеро, риторичним? Як заробити більше? Чи є online та offline продажі конкурентами? Як поєднати дизайнерам різні форми продажів колекцій?.. – на всі ці і величезну кількість подібних питань будуть шукати відповіді учасники і гості конференції.
13:30 Модний партнер Ukrainian Fashion Week – журнал “ELLE” презентуватиме свій традиційний фестиваль модного кіно. ELLE FEST Presentation передуватиме яскравій
події – ІІІ кінофестивалю ELLE – події, яку щороку з нетерпінням очікують тисячі небайдужих.
14:30 Логічним буде перехід від розмови про «велике кіно» до спостереження за процесом, що набирає обертів. Втретє Ukrainian Fashion Week представить проект Fashion Move On, який було ініційовано молодим дизайнером Юлією Поліщук. Презентація Проекту Fashion Move On – це знайомство з кінопроектами, що стали результатами співпраці творчих особистостей з різних сфер, втілені у трейлери або короткометражні фільми, які яскраво ілюструють настрій та філософію, ідею та концепцію дизайнерських брендів.

12 жовтня
13:00 Передостанній день Ukrainian Fashion Week розпочнеться лекцією Гурама Гвасалії – одного з найяскравіших та найхаризматичніших персонажів європейського fashion-бізнесу, авторитетного і запотребованого фахівця у сфері консалтинґу, ідеолога програм просування на фешн-ринок кількох великих брендів та перспективних молодих дизайнерів. Сьогодні Гурам живе і працює в Парижі, використовуючи свої широкі зв'язки у модному світі, в тому числі і для підтримки молодих талановитих дизайнерів. Читає лекції у найпрестижніших навчальних закладах світу – European Business School London, London College of Fashion (University of the Arts London), The University of Winchester. Вперше в Україні Гурам представить свою книжку "Size Zero: A Guide To Spiritual Management" і прочитає лекцію у рамках Ukrainian Fashion Week.
21:30 Наприкінці дня гості побачать спеціальний проект телеканалу 1+1 – “Fashion у прямому ефірі”. У рамках проекту телеведучі-обличчя каналу покажуть «спеціальну колекцію» – одяг українських дизайнерів, в якому популярні ведучі з’являються перед багатомільйонною аудиторією каналу.

13 жовтня
12:00 Beintrend Fashion School завершує IV курс лекцій від BFS для блоґерів, fashion-спеціалістів та журналістів у межах офіційної програми Ukrainian Fashion Week. Приємно говорити про те, що завдяки лекціям Beintrend Fashion School не тільки зацікавлені «споживачі» модної інформації, а й професіонали відзначають глобальні позитивні зміни у якості матеріалів про моду в інтернет-просторі України. Запрошеним гостем для проведення фінальної лекції курсу стане fashion-редактор ELLE-Росія Рената Харькова. 14:00 Продовженням позаподіумної програми дня стане презентація колекції у незвичному форматі – молодий дизайнер Людмила Комардіна запросить журналістів UFW та клієнтів бренду Lyudmyla Komardina на фешн-ланч.

Showrooms at Ukrainian Fashion Week
Цього сезону на Ukrainian Fashion Week працюватиме оновлений формат “шоу-руму”, де дизайнерів представлятимуть улюблені киянами та гостями столиці модні осередки продажів одягу від українських дизайнерів – мультибрендові бутіки Atelier 1 та The One. У шоу-румах на майданчику Ukrainian Fashion Week будуть представлені не лише одяг, але й дизайнерське взуття та аксесуари. 

Коммерсантъ Fashion Stream
Видавничий Дім «Комерсант-Україна» традиційно представляє ексклюзивний онлайн-проект «Коммерсантъ FashionStream». З 9 по 13 жовтня у режимі онлайн на сторінці fashionstream.kommersant.ua відбуватимуться трансляції показiв усіх учасників 33-го Ukrainian Fashion Week. На сторінці проекту буде розміщено екран, програму трансляцій, фото- та відеоархіви попереднiх показів. Трансляції у режимі реального часу коментуватиме fashion-оглядач Видавничого Дому «Комерсант-Україна». Онлайн-проект fashionstream.kommersant.ua існує з 2010 року.


3 комментария:

  1. Замечательно. Хочу попасть на показ новых коллекций наших украинских дизайнеров. Не подскажете, где купить билет или как туда попасть?
    http://myinspirationjk.blogspot.com/

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Юль, Вы ж fashion-блогер - можете аккредитоваться на сайте http://fashionweek.ua/ru

      Удалить